Nie Nummer Aanvragen? Kijk hier online

Published Jan 13, 21
2 min read

Vakantiehuis Kopen Spanje

Een huis kopen in de Costa Blanca? De Costa Blanca heeft veel te bieden! Belangrijkste is dat de Costa Blanca je het beste klimaat biedt van heel Europa. Met veel zonne-uren, heerlijk warme zomers en milde winters is dit de beste bestemming het hele jaar door. Uiteraard is in de zomer het in heel Spanje heerlijk zonnig en warm.

Emigreren Naar SpanjeOverwinteren In Spanje

Door de zachte winters willen veel mensen hier overwinteren. vakantiehuis kopen Spanje. Met een dagtemperatuur rond de 20 graden is het dan ook goed toeven. Daarnaast is het ook een mooie regio en heb je keuze uit een aantal prachtige kustplaatsen waar je een mooi huis kan kopen. Uiteraard helpen wij je als jouw persoonlijke vastgoedadviseur in Spanje graag bij het vinden van jouw droomhuis op jouw droomplek!Met een verblijf aan de Costa Blanca kun je lekker genieten aan de witte kust (wat letterlijk de betekenis is van deze kuststreek).

Emigreren Naar Spanje

De Costa Blanca loopt van Denia door tot Cartagena waar de de Costa Calida begint. Rojales. Veelal spreken we van de Costa Blanca Noord en van de Costa Blanca Zuid, waarbij de scheiding dan valt bij Alicante. De Costa Blanca Noord is groen en heuvelachtig, terwijl de Costa Blanca zuid weer iets vlakker is.

De bekendere plaatsen ten zuiden van Alicante zijn:– Alicante– La Marina– Guardamar– Torrevieja– Orihuela Costa– La ZeniaMaar ook hier is in het binnenland nog meer rust en ruimte te vinden, in plaatsen zoals Ciudad Quesada, Rojales, Aspe, La Romana, Pinoso en de Hondon vallei. En over het algemeen genomen: hoe verder uit de kust, hoe meer ruimte en lager de prijzen.

Villa Kopen Spanje

Investeren en kopen aan de Costa Blanca is heel interessant en een goede keuze. De Costa Blanca heeft veel moois te bieden en heeft daarbij een goed aanbod mooie appartementen en penthouses die je kan kopen. Ook vind je hier veel mooie villa´s, zowel in de Spaanse rustieke stijl als moderne nieuwbouwvilla´s.

Huis Kopen SpanjeAppartement Kopen Spanje

Huis aan de Costa

Navigation

Home

Latest Posts

Bedrijfspanden

Published Jan 20, 21
6 min read

Kantoorruimte Rotterdam

Published Jan 18, 21
5 min read

Goedkoop Kantoor Huren

Published Jan 15, 21
5 min read